TUINEN die 'passen' ... voor nu én later ...

Stilistisch, exclusief en voor elk budget wat wils, dat zijn de tuinen van de Bredase tuinontwerper Arno Verhaar. Herkenbaar maar altijd uniek, passend bij het type huis en passend bij de stijl van de opdrachtgever. Met de juiste mix van warme en duurzame materialen. Tuinen waarin je jezelf thuis voelt met de juiste sfeer en comfort. Met de juiste combinatie van strakke lijnen en bijzondere details.
Basic maar compleet. Met een luxueuze stijl die tuin én HUIS zijn waarde doen vermeerderen!

De altijdgroene structuurelementen zoals golvende buxusvolumes (evt. Osmanthus) en strakke taxus- en fagushagen vormen de basis. Aankleding met stijlvol buitenmeubilair, mooie accessoires, én de juiste tuinverlichting, maken uw tuin helemaal af! Een totaal tuinconcept voor particulieren en bedrijven. Ook de aanleg van zwembaden, vijvers, (dak)terrassen, veranda's, stadstuinen, buitenkeukens, overkappingen en poolhouses behoren tot de jarenlange expertise van Verhaar Tuinen.


Verhaartuinen

 

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden zowel particuliere als bedrijfstuinen, op elk nivo. Tuinen met klasse, klasse door eenvoud.

Zijn dealer van exclusieve tuinmeubelen, zoals Piet Boon Outdoor Collection, Gandia Blasco en vele andere gerenommeerde merken.

Bestaan reeds 33 jaar! U bent altijd welkom in onze 'showtuin'.