Een groen dak van Groen Dak Compleet is een duurzame oplossing!

Wij zijn officieel dealer van Groen Dak Compleet. De voorgekweekte sedumdaken zijn van superieure kwaliteit, gevarieerd van kleur en 100% onkruidvrij. Het sedum kan uiteraard tegen een stootje zodat je voor onderhoud nog steeds over je dak kunt lopen. De sedumtrays en -matten worden voorgekweekt en kant en klaar afgeleverd zodat je dak direct groen is na de aanleg!

Een groen dak is een goede keuze voor iedereen die graag economisch, ecologisch en maatschappelijk bewust is. Niet alleen is het een mooi gezicht, maar een groen dak heeft ook allerlei praktische voordelen. Zo houdt een groen dak water vast, zorgt het voor een schonere lucht, verhoogt het de biodiversiteit en brengt het hiernaast nog veel meer voordelen met zich mee. Groene daken zorgen voor klimaatbestendige en natuurinclusieve gebouwen.

Een groen sedumdak kent vele voordelen ten opzichte van een regulier pannendak of plat dak. Zo profiteer je bij een groen dak niet alleen van betere temperatuursbeheersing en verhoogde biodiversiteit, je ontlast dankzij de enorme waterberging die de sedumplanten hebben het riool ook nog eens aanzienlijk. Reden te meer voor gemeenten om subsidie te verstrekken op de aanleg van je groene dak.

https://www.groendakcompleet.nl/dealer/verhaar"><img